Have

Sådan roter du prune dine planter i potter – og hvorfor det betyder noget

Hvorfor ikke blot tilføje et par tommer eller frisk kompost?
Hvis du har buske i en stor krukke, anbefales det normalt at erstatte de øverste få inches eller kompost hvert år, samt fodring med flydende gødning. Komposten i en gryde har ikke længere nogen ernæring efter et par måneder, og planter i potter kan ikke få adgang til ernæring fra jorden.

Men min kasse topiary spiral er en stor plante. Det er også meget DSE.

Der er absolut ingen chance for at udføre noget råd til ‘Fjern de øverste få inches eller kompost og erstatte det med frisk. “Du kan næppe få din hånd ind mellem de tætte pakkede grene. Jeg ville ikke være i stand til enten at få nogen gammel kompost ud eller ny kompost.

Har det brug for genplantning i en større pot?
Jeg er sikker på, at det ville elske at være i en større pot, men jeg har ikke en. Det er ikke altid praktisk at holde plade til større og større potter.

På et tidspunkt vil du løbe tør for potter eller ud af haven … og helt sikkert ude af penge, da dejlige store gryder er dyre. Jeg bough denne som en ‘anden’ fra hode keramik nær Canterbury, fordi den havde en fyringsrak.

Comment here