Have

Hvorfor haven podcasts er den varme nye trend …

Har du opdaget Garden Podcasts endnu?

De er som et radioprogram, som du kan downloade fra internettet og lytter til til enhver tid på din smartphone eller computer.

Men – med nogle få undtagelser – de spændende er nu gjort af enkeltpersoner frem for virksomheder.

Jeg har ben, der taler til tre podcasters. Jane Perrone kører en podcast om husplanter, der hedder i kanten. Det er en af ​​de mest succesfulde og veletablerede have podcasts rundt.

Peter Donegans prisvindende SODSHOW er nok en af ​​de længste kører UK Garden Podcasts. Hey interviews interessante mennesker fra Havening World – fra hovedgarders til havens designere og mere – hver fredag. “Jeg er en gammel dreng med hensyn til haven podcasting,” hej vittigheder.

Og jeg har også interviewet Michael Perry og Mary Ellen, der lige har startet en af ​​de nyeste podcasts, den plantebaserede podcast.

Så hvad er ændret til haven podcasts?
RHS har to podcasts, hvoraf den ene er den prisvindende haven podcast. Men mange af de bedste podcasts er nu lavet af og for personer, der er lidenskabelige med et bestemt barn eller planter eller havearbejde.

Have podcasts kan være mere specialist end radio, tv, magasiner eller aviser har råd til at være. Der er en podcast, for eksempel kaldet alt om afrikanske violer.

Kan du forestille dig nogen radiostation, der kan køre en regelmæssig progamme om et barn eller en plante?

Comment here